iris mondelaers jewellery

“Al mijn creaties zijn unieke, handgemaakte stukken vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier”

Winter 2017

De nieuwe exclusieve juwelencollectie zal voorgesteld worden op vrijdag 3 november om 20h. De wintertentoonstelling zal lopen van 4 november tot en met 17 December 2017 en is open elke zaterdag en zondag van 14h tot 18h. Deze editie zal in het teken staan van het contrast tussen handgemaakte juwelen en 3D geprinte objecten van de hand van gastkunstenaar Peter Donders.

Lukken deze tijden niet? Bel dan even voor een afspraak op 0474/67.38.38.
Groepsbezoeken zijn ook mogelijk na afspraak.
Vrije toegang voor iedereen


Dag van de ambachten 2017 Twee vliegen in één klap op zondag 26 november 2017!
Tijdens de eindejaarsexpo “handmade vs 3D” heb je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de galerij en het atelier van de ervaren juweelontwerpster en zilversmid. Ontdek hoe een klompje goud verandert in een exclusief en eigentijds juweel. Kom te weten hoeveel uw oud goud of de diamant die nog steeds in uw bezit is, waard zijn. Maak kennis met technieken zoals het solderen, hameren, drijven van edele metalen.
De dag van de ambachten loopt van 10h tot 18h.
www.dagvandeambachten.be


Nocturne in samenwerking met Iris Mondelaers juweelontwerpster bij Anja Dewachtere van Z.Bigatti te beringen op 14 november 2017.
Gratis Winterbar !

POP UP “gold en platinum“in de galerij in samenwerking met Z.Bigatti op zondag 3 en 10 december 2017 met handgemaakte en met goud en platinum beschilderde kaarshouders.
Het ideale kerstgeschenk voor de feestdagen !

Artistar jewels , Giureconsulti Palace, Milan Ik zal aanwezig zijn op de Milaan Fashion week van 22-25 februari 2018 met mijn exclusieve juwelen.


Uitgave boek Iris Mondelaers #20yearsofjewellery Samen met de uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp geeft Iris Mondelaers ter gelegenheid van haar 20- jarig jubileum een prachtig ‘gouden’ boek uit met haar verzamelde werken in een fantastische fotografie van Reginald Tackoen.
Nieuwsgierig?
Stuur een mailtje naar info@irismondelaers.be.
Het boek zal ook beschikbaar zijn in de galerij vanaf november 2016.