iris mondelaers jewellery

“Al mijn creaties zijn unieke, handgemaakte stukken vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier”

Wintertentoonstelling

Graag ontvangt juweelontwerpster Iris Mondelaers u in haar galerij te Lummen waar ze haar nieuwste ambachtelijke juweelcreaties toont aan het grote publiek. Goud is het uitgangspunt van deze nieuwe collectie, die zich onthult in de meest nobele materialen.

Opening van dit evenement is voorzien op vrijdag 2 november 2018 om 20h met een glaasje. De tentoonstelling loopt van 3 november tot en met zondag 16 december 2018.
Open van 14h tot 18h.
Graag ontvangen we u ook na telefonische afspraak 0474/67.38.38
Groepen maken best een afspraak.


Pop-Up ‘Gold en platinum‘ Op 10 en 11 november in samenwerking met Anja Dewachtere van Z.Bigatti zullen de unieke geurkaarsen van Rose et Marius te verkrijgen zijn in de galerij.
Deze handgemaakte kaarshouders met goud en platinum beschilderd, zijn een lust voor het oog.


Dag van de Ambachten 2018 Op zondag 18 november 2018 zetten alle professionele ambachtslieden in België de deuren van hun atelier open. Van 10h tot 18h ontvangen we u graag met een glaasje en krijgt u een rondleiding in het ambachtelijke atelier van de ervaren ontwerpster.
Die dag kan u ook de dubbeltentoonstelling vrijblijvend bezoeken.
U komt toch ook ?


Pop-Up Marylène Madou textielontwerpster In de weekends van 1 en 2 december en 8 en 9 december 2018 kan je textielontwerpster Marylène Madou ontmoeten tijdens de lopende tentoonstelling. Haar nieuwe handgemaakte collectie zijden foulards zijn een lust voor het oog. Geïnspireerd op bloemenvelden en Engelse tuinen past dit perfect in het kader van deze tentoonstelling.

Zeker de moeite !


Uitgave boek Iris Mondelaers #20yearsofjewellery Samen met de uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp geeft Iris Mondelaers ter gelegenheid van haar 20- jarig jubileum een prachtig ‘gouden’ boek uit met haar verzamelde werken in een fantastische fotografie van Reginald Tackoen.
Nieuwsgierig?
Stuur een mailtje naar info@irismondelaers.be.
Het boek zal ook beschikbaar zijn in de galerij vanaf november 2016.