iris mondelaers jewellery

“Al mijn creaties zijn unieke, handgemaakte stukken vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier”

Lente 2019

Trouwringen en verlovingsringen Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje of wilt u uw liefde bezegelen met een speciale verlovingsring?
Bent u op zoek naar net dat tikkeltje anders ?
Spring dan vrijblijvend even binnen in de galerij om een keuze te maken tussen een geel ,wit of rosé gouden model naar uw keuze.
Ik help graag jouw dromen waar te maken.

Lente open deur bij Depot Albert Begint de lente ook al te kriebelen bij jou? Op zoek naar een nieuw kleurrijk juweel of een fris interieur?
Breng ons dan een bezoekje: Commelo 17, 3580 Beringen (naast bowlingbaan).
Op vrijdag 15 maart nocturne van 17h tot 22h met een glaasje bubbels.
Zaterdag 16 maart van 10h tot 18h
Zondag 17 maart van 14h tot 18h
Tot dan!

Erfgoeddag Zondag 28 april Onder het motto ” Hoe maakt u het? “ richt de 19de editie van Erfgoeddag volop de schijnwerpers op vakmanschap.
Het wordt een editie waarin we deelnemers stimuleren zelf aan de slag te gaan en te ervaren wat ambacht en vakmanschap kan inhouden. We ontvangen je graag die dag hier in de galerij. U komt toch ook om ons cultureel erfgoed te koesteren?


Uitgave boek Iris Mondelaers #20yearsofjewellery Samen met de uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp geeft Iris Mondelaers ter gelegenheid van haar 20- jarig jubileum een prachtig ‘gouden’ boek uit met haar verzamelde werken in een fantastische fotografie van Reginald Tackoen.
Nieuwsgierig?
Stuur een mailtje naar info@irismondelaers.be.
Het boek zal ook beschikbaar zijn in de galerij vanaf november 2016.