iris mondelaers jewellery

“Al mijn creaties zijn unieke, handgemaakte stukken vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier”

Lente

Zonnig bericht speciaal voor jou ...
De nieuwe juwelencollectie is af en doet ons allemaal zin hebben in zonnige dagen. Heb je ook een trouw- of communiefeestje in het verschiet, boek dan tijdig jouw afspraak via 0474/67.38.38 of boek online!

Ik werk volgens de traditionele ambachten en dit vraagt tijd, precisie en technisch vakmanschap. De levertermijn bedraagt daarom ongeveer zes weken, maar dat kan verschillen naargelang de drukte in het atelier.

Om kwaliteit te garanderen en de verfijning te behalen moet je hier wel rekening mee houden en dan zorg ik dat je straalt op jouw mooiste dag. Naast maatwerk is er ook een uitgebreide collectie juwelen voorradig in de galerij.

Upcycling ? Heb je nog een mooie steen van de bomma liggen of een klompje goud dat ligt stof te vergaren in de kast, breng het gewoon mee en met mijn expertise help ik je graag verder.
Tot gauw !


Duurzaamheid is de rode draad in al onze producten Wil je graag meer weten over upcycling ?
Hoe gaan we te werk ?
Ik test en weeg jouw goud, onderzoek je diamanten en we bespreken een nieuw ontwerp.
Dit kan een juweel uit onze vaste collectie zijn, een ontwerp aan de hand van je eigen moodboard of je geeft Iris Mondelaers carte blanche en ik werk een volledig nieuw ontwerp voor je uit.
Elk verhaal is uniek en zo ook de mogelijkheden om jouw oud goud en preloved edelstenen terug tot leven te roepen.
Het atelier en de galerij is alle dagen open na afspraak op 0474/.67.38.38 (behalve op dinsdag)
Boek nu jouw afspraak ook online !


Trouwringen en verlovingsringen Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje of wilt u uw liefde bezegelen met een speciale verlovingsring? Bent u op zoek naar net dat tikkeltje anders?
Spring dan vrijblijvend even binnen in de galerij om een keuze te maken tussen een geel ,wit of rosé gouden model naar uw keuze.
Ik help graag jouw dromen waar te maken.


Uitgave boek Iris Mondelaers #20yearsofjewellery Samen met de uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp geeft Iris Mondelaers ter gelegenheid van haar 20- jarig jubileum een prachtig ‘gouden’ boek uit met haar verzamelde werken in een fantastische fotografie van Reginald Tackoen.
Nieuwsgierig?
Stuur een mailtje naar info@irismondelaers.be.

Contacteer ons voor een vrijblijvende gesprek


 

 

Privacyverklaring