iris mondelaers jewellery

“Al mijn creaties zijn unieke, handgemaakte stukken vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier”

Winter 2020

De makers extra open tot en met 14.02.2021 Een expo rond lokaal Limburgs vakmanschap
2021 beginnen in stijl ? Bezoek dan zeker de tentoonstelling De Makers met juwelen van Iris Mondelaers, schilderijen van Jeroen Broux en keramiek van Evi Radoes.

Open op zaterdag en zondag van 14h00 tot 18h00 zonder afspraak. Heb je liever een ander moment om privé de expo en het atelier te bezoeken?

Dat kan, met maximaal 2 personen na afspraak. Contacteer ons dan op 0474 67 38 38
of boek je afspraak online via de website.

Ik hou me strikt aan de door de overheid opgelegde maatregelen en zal deze zeer nauwkeurig opvolgen. Volg ons zeker op sociale media voor alle extra informatie i.v.m. Covid-19 en de laatste nieuwtjes i.v.m de expo en de gastkunstenaars!


Trouwringen en verlovingsringen Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje of wilt u uw liefde bezegelen met een speciale verlovingsring? Bent u op zoek naar net dat tikkeltje anders?
Spring dan vrijblijvend even binnen in de galerij om een keuze te maken tussen een geel ,wit of rosé gouden model naar uw keuze.
Ik help graag jouw dromen waar te maken.


Uitgave boek Iris Mondelaers #20yearsofjewellery Samen met de uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp geeft Iris Mondelaers ter gelegenheid van haar 20- jarig jubileum een prachtig ‘gouden’ boek uit met haar verzamelde werken in een fantastische fotografie van Reginald Tackoen.
Nieuwsgierig?
Stuur een mailtje naar info@irismondelaers.be.

Contacteer ons voor een vrijblijvende gesprek